De Haagse Munt

De Haagse Munt voor particulieren

De Haagse Munt is er in de eerste plaats voor de bewoners van Den Haag. We zijn net gestart met de Munt. Op dit moment is meedoen met De Haagse Munt alleen nog op uitnodiging. Interesse om mee te doen?

Na de eerste testperiode (die nu loopt) is meedoen eenvoudig en werkt als volgt:

  • Je rekening openen Kies de rekeningsoort en vul je gegevens in. Je krijgt een verificatiemail op het mailadres dat je opgaf. Klik op de link daarin en je rekening doet het! In een tweede mail krijg je je rekeninggegevens.
  • Legitimeren is jouw keuze Legitimeren is bij De Haagse Munt een keuze. Doe je het niet, dan weten anderen niet precies wie jij bent. Je hebt dan wat minder rechten. Door je te legitimeren kun je volledig gebruik maken van de faciliteiten van De Haagse Munt.
  • Je profiel invullen Ga op dehaagsemunt.nl naar &Mijn Munt& en dan naar &Profiel&. Vul de informatie in die je wilt delen en hoe je op de hoogte gehouden wilt worden.
  • Adverteren Heb je als bewoner iets in de aanbieding in ruil voor Haagse Munten? Ga adverteren! Je mag meteen zoveel advertenties plaatsen als je wilt. Gratis.
  • Lokaal inkopen! Kies je Haagse Munt omdat je fan bent van lokale handel? Dat zien we graag. Met je Haagse Munt-rekening koop je lokaal in en betaal je met Haags geld.
  • Betalen Met een gevalideerde Haagse Munt rekening kun je saldo kopen. Betalen vanaf je desktop of laptop doe je online, vanaf je smartphone met onze web-app.

© 2017-2020 De Haagse Munt - door urbanlink