Skip to content

De Haagse Munt voor organisaties en bedrijven

Met de Haagse Munt willen we bereiken dat er meer lokaal wordt gehandeld. Dit versterkt onze stad en verhoogt de welvaart en het welzijn in Den Haag. We zijn net gestart met de Munt. Op dit moment is meedoen met De Haagse Munt alleen nog op uitnodiging. Interesse om mee te doen?

Na de eerste testperiode (die nu loopt) is meedoen eenvoudig en werkt als volgt:

 1. Je rekening openen
  Open je ondernemers-rekening en vul je gegevens in.Vul je KvK-nummer in zodat we je bedrijfsnaam kunnen controleren. Je krijgt een verificatiemail op het mailadres dat je opgaf. Klik op de link daarin en je rekening doet het! In een tweede mail krijg je je rekeninggegevens.
 2. Verificatie
  Een ondernemers-rekening moet worden gevalideerd. Door een (klein) bedrag over te maken vanaf je bedrijfsrekening en Legitimeren is bij De Haagse Munt een keuze. Doe je het niet, dan weten anderen niet precies wie jij bent. Je hebt dan wat minder rechten. Door je te legitimeren kun je volledig gebruik maken van de faciliteiten van De Haagse Munt.
 3. Je profiel invullen
  Ga op dehaagsemunt.nl naar 'Mijn Munt' en dan naar 'Profiel'. Vul de informatie in die je wilt delen en hoe je op de hoogte gehouden wilt worden.
 4. Adverteren
  Accepteer jij als Haagse ondernemer Haagse Munten? Heb je speciale producten of diensten in de aanbieding wanneer je met de lokale munt betaald? Ga adverteren! Je mag meteen zoveel advertenties plaatsen als je wilt. Gratis.
 5. Lokaal inkopen!
  Kies je Haagse Munt omdat je fan bent van lokale handel? Dat zien we graag. Met je Haagse Munt-rekening koop je lokaal in en betaal je met Haags geld.
 6. Betalen
  Met een gevalideerde Haagse Munt rekening kun je saldo kopen. Betalen vanaf je desktop of laptop doe jeĀ online, vanaf je smartphone met de app.